Rüzgar Erkoçlar evlenir evlenmez soluğu kuyumcuda aldı!

Geçtiğimiz gün Tuğba Beyazoğlu ile nikah masasına oturan Rüzgar Erkoçlar, damatlığını üzerinden çıkarmadan eşiyle birlikte kuyumcunun yolunu tuttu.

İki yıldır birlikte olduğu Tuğba Beyazoğlu'yla geçtiğimiz gün dünyaevine giren Rüzgar Erkoçlar, önceki gün eşiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi.

"ÇEKMEYİN RİCA EDİYORUM"

Damatlığını üzerinden çıkarmadan eşiyle birlikte kuyumcunun yolunu tutan Erkoçlar düğün takılarını bozdurdu. Önlem olarak da kuyumcunun kepenklerini yarım olarak kapattıran genç oyuncu "Çekmeyin rica ediyorum, kuyumcuya geldik. Daha balayına bile gidemedik" dedi.

ALTINLARI PARAYA ÇEVİRDİLER

Rüzgar Erkoçlar ve eşinin altınlarını nakit paraya çevirdiği öğrenildi.

DÜĞÜNDE İKİ TAKIM BİRDEN GİYDİ

Rüzgar Erkoçlar, düğünde lacivert ve krem rengi olmak üzere iki takım elbise giymişti.

İkili kuyumcuda böyle görüntülendi;

Rüzgar Erkoçlar evlenir evlenmez soluğu kuyumcuda aldı! ile ilgili etiketler nikah Düğün Kuyumcu Damat Gelin Rüzgar Erkoçlar tuğba beyazoğlu altınlar bozdurdu yeni evli wvlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.