Rüzgar Erkoçlar: Çocuk istiyorum!

İlişkisini emin adımlarla sürdüren Rüzgar Erkoçlar, baba olmak istediğini açıkladı.Cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Duymayan Kalmasın programına konuk oldu. Erkoçlar, 'Çocuk ister miydiniz?' sorusuna; 'Olacak tabii ki. 1 tane de olsa olsun. Ben kalabalık aileyi seviyorum.

Rüzgar Erkoçlar, Duymayan Kalmasın programına konuk oldu. Özel hayatı ve gerçekleştirdiği projeleri ile ilgili konuşan Rüzgar Erkoçlar, Seren Serengil'in 'Çocuk ister miydin?' sorusuna; 'Olacak tabi ki canım. 1 tane de olsa olsun. Ben kalabalık aileyi seviyorum. Çocukluğum kalabalık ailemle geçti. Şimdi azaldı. 5 yıl sonra çocuk sahibi olmayı düşünüyorum. Bir şeyleri biraz daha yaşamalıyım. Hatta kız arkadaşımla birlikte yaşamalıyız. Ama kız arkadaşım daha erken istiyor. Ne zaman olacağı kısmet...'

060120171129411548471_3.jpg

ÇOK ALDATILDIM

Daha önceki ilişkilerinde defalarca aldatıldığını itiraf eden Erkoçlar, 'Onları Allah'a havale ediyorum' dedi.

Rüzgar Erkoçlar: Çocuk istiyorum! ile ilgili etiketler Çocuk Rüzgar Erkoçlar baba olmak istiyor sahibi tuğba beyazoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.