Rüyalar Geleceği Gösterir mi? Uykuda Gördükleriniz Geleceğiniz Hakkında İpuçları Verir mi?

Uykuda gördüklerimiz geleceğimize yönelik ipuçları verir mi? Rüyalardan medet umanların, hayatlarına rüyalarıyla yön verenlerin merak ettiği soruların başında bu soru geliyor. Peki bu doğru mu? Rüyalar bize gelecekten haber verir mi?

Gördüğü rüyaya göre hayatına yön verenler çevremizde oldukça sık karşımıza çıkar. Gelecek hakkında merak bitmeyeceği gibi rüyaların da geleceği göstermek gibi bir yanı olduğu düşüncesi de asla bitmeyecek gibi duruyor. Astrolog Rezzan Kiraz kendisiyle uzun süre önce yapılan bir röportajda rüyaların gelecek hakkında ipuçları verdiğini söylemiş. Peki bu doğru mu?

UYKUDA GÖRDÜĞÜNÜZ GELECEĞİNİZ OLABİLİR Mİ?

Yaşamınıza yön veren rüyalar gördünüz mü? Pek çoğumuz bu soruya hayır deyip kestirip atsa da kimileri var ki kesinlikle evet diyor. Astrolog Kiraz'a göre de bu haberci rüyaları herkes görüyor. Başlangıçta geleceğe dair bu haberci rüyalar anlaşılmaz, yorumlanamaz haldedir. Zaten rüya bir sembol sanatıdır. Birçok kişi de bu sembollerin anlamı değişiktir.

Gelecekten haber veren rüyaları doğru yorumlamak da işin önemli bir yanıdırç. Bunun için bir rüya defteri tutabilirsiniz. Gördüğünüz rüyaları sabah kalkar kalkmaz bir defterin yarım sayfasını boş bırakacak şekilde yazın.

Rüyada ağlamak saygıya işaret! Rüyada acı çekmek ne anlama geliyor?

Bir süre sonra gördükleriniz gerçekleşirse boş kalan yarım sayfaya not alın. Zaman içinde bu defter sizin sözlüğünüz olur. Rüyalarınızı yorumlayıp, neyi haber verdiğini anlamanızı sağlar. Yoksa yorum kitapları aynı rüyalara farklı yorumlar getirebiliyor.

Rüyalar Geleceği Gösterir mi? Uykuda Gördükleriniz Geleceğiniz Hakkında İpuçları Verir mi? ile ilgili etiketler rüya rüyalar geleceği gösterir mi rüyalar geleceğin habercisi mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.