Rüyada elin kesildiğini görmek ne anlama gelir?

Rüyada gördüğümüz detayların anlamını merakla araştırırız. Rüya tabirlerinde rüyalarda görülen birçok detay işlenmiştir. Peki, rüyada elin kesildiğini görmek ne anlama gelir, nasıl yorumlanır? İşte, rüya tabirlerine göre rüyada elin kesildiğini görmek..

Rüyalarımızda gördüğümüz hemen hemen her detay rüya tabirlerine konu olmuştur. Rüyalarda görülen detayların iyiye veya kötüye delalet olduğuna dair yorumlar getirilmiştir. Peki, rüyada elin kesildiğini görmek ne anlama gelir? Cevabı haberimizde…

RÜYADA ELİN KESİLDİĞİNİ GÖRMEK

RÜYADA ELİNİN KESİLDİĞİNİ GÖRMEK

Elinin kesildiğini görmek, yaptığı kötülüklerden dolayı tövbe ve istiğfar etmesi gerektiğine dair bir ihtardır. Ellerinin veya ayaklarının kesildiğini görmek, ölüme, hapse ve şid­detli bir hastalığa bazen da fakirliğe, geçim sıkıntısına yorumlanır.

Rüyada el ve ayaklarının kesildiğini gör­mek, üzüntü ve kedere işârettir. Bazen bu rüya fakirlik ve ihtiyaca işârettir. Bazen de hapsedilmeye işârettir.

Rüyada elinin kesildiğini görmek, namazı terk etmekle tabir olunur. Rüyada elin kesilmesi, takva ehli için hata sonucu yapılan yalancı şahitliğe; fâsık ve günahkâr için çalıp çırpmaya işârettir.

Rüyada iki elin birden kesilmesi, uzun ya­şamaya işârettir. Bir kimsenin rüyada elinin kesilip vücu­dundan ayrıldığını görmesi, o kişi için üzüntü ve kedere, akraba ile münasebeti kesmeye yahut işlerin bozulmasına işârettir.

Rüyada elinin kesildiğini ve fakat hiç acı ve elem duymadığını görmek, aşk ve muhabbete işâret eder ve kalbi birinin muhabbeti ile dolar. Rüyada elin kesilip yanında bulunması kar­deş yahut evlattan hasıl olacak menfaate işârettir.

Kesik elin yanında olmaması ve nerede olduğunun bilinmemesi para kazanmak için çı­kılan yolculuktan eli boş dönmeye işârettir. Rüyada elinin kesilmiş olduğunu, ancak onu muhafaza ederek yanından ayırmadığını görmek, bir erkek çocuğu veya erkek kardeşi olacağına işâret eder.

Rüyada bir suçtan dolayı ellerin kesilmesi, kötü bir kadınla ilişki kurmaya yahut güvenilir olmamaya işârettir. Yabancı olan birisi rüyada elinin kesildiğini ve kan aktığını görse, o kimsenin eline mal geçeceğine ve vatanına döneceğine işârettir. Eğer kan akmazsa, bulunduğu yerde kalmayı tercih edeceğine işârettir.

Rüyada el kesildiği halde acı çekmemek, birine aşık olmaya işârettir. Bir kimsenin rüyada el ve ayağının çapraz olarak kesildiğini görmesi, onun hesabına di­nin bozukluğuna işâret eder.

Rüyada elin kesildiğini görmek ne anlama gelir? ile ilgili etiketler Rüya tabirleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.