Rüyada beyaz saç görmek ne anlama gelir?

İslami rüya tabirlerinde rüyada görülen birçok detaya yer veriliyor. Kullanıcılar rüyada beyaz saç görmenin anlamını merakla araştırıyor. İşte, İslami rüya tabirlerine göre rüyada beyaz saç görmek...

Beyaz saç, yaşlılığı sembol ettiği için hoş karşılanmayan durumlardan biridir. Peki, rüyada beyaz saç görmek ne anlama gelir? İşte, İslami rüya tabirlerine göre rüyada beyaz saç görmek...

Rüyada beyaz saç görmek ne anlama gelir

İbni Sirin'in tabirine göre; rüyada beyaz saç gençler için iyi değildir. Saçlar uzun olduğu durumda beyaz saç üzüntü ve fakir düşmek anlamına gelir. Rüya sahibi fakir ise borçlanır belki de hapse girer. Beyaz saçlarını yolduğunu gören kimse sünnete muhalefet eder ve alimleri hafife alır. Genç bir kimsenin başında beyaz saç olduğunu görmesi kayıp olan kimsenin geri dönmesine delalet eder.

Bir tabirde beyaz saç dinde olgunluğa ve vakara, diğer bir tabirde uzun ömre delalet eder denilmiştir. Bazı tabirciler ''saçlarının bembeyaz olduğunu göre kimsenin çocuğu olur'' demişlerdir. Zira ayeti kerimede şöyle buyrulur (Rabbim! dedi benden (vücudumdan), kemiklerim zayıfladı, saçım başım ağardı. Ve ben, Rabbim, sana ettiğim dua sayesinde hiç bedbaht olmadım).

İmam Nablusi'ye göre; Rüyada beyaz saç zayıflığa, saç ve sakalın tümünün beyazladığını görmek fakirliğe delalet eder. Başındaki saçların ağardığını gören kişinin eşi hamile ise erkek çocuk doğurur.

Rüyada beyaz saç görmek ne anlama gelir? ile ilgili etiketler İslami Rüya Tabirleri Beyaz Saç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.