Rüyada bağışlanmayı dilemek ne anlama gelir?

Rüyalarda görülen detayların anlamları merakla araştırılıyor. İslami rüya tabirleri rüyalarda görülen her detayı ince ayrıntısıyla ele alıyor. Peki, rüyada bağışlanmayı dilemek ne anlama gelir? İşte, İslami rüya tabirlerine göre rüyada bağışlanmayı dilemek...

Rüyalarda görülen detaylar kafalarda soru işaretleri bırakıyor. 'Rüyada gördüklerimiz acaba ne anlama geliyor?' demeden duramıyoruz. Peki, rüyada bağışlanmayı dilemek ne anlama gelir? İşte cevabı...

İbni Sirin'in tabirine göre; Rüyada bağışlandığını dilediğini görmek helal rızka ve çocuğa delalettir. Rüyada namazdan sonra kıbleye dönerek istiğfar ettiğini görmek, kişinin duasının kabul edileceğine delalet eder. Kıbleye yönelmiş değil ise kendisinden tövbe edeceği bir günah işlemesine delalaet eder. İstiğfara davet edildiği halde icabet etmediğini görmek nifaka delalet eder.

İmam Nablusi'nin tabirine göre; insanın rüyada istiğfar etmesi rızkının genişlemesine delalettir. Namaz kılmadığı halde istiğfar ettiğini görmek ömrün uzunluğuna delalet eder.

 

Rüyada bağışlanmayı dilemek ne anlama gelir? ile ilgili etiketler Rüya tabirleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.