Rüyada ay görmek ne anlama gelir? Ay görmenin İslami rüya tabiri

Rüyada ay görmek ne anlama gelir? Rüyalarının anlamlarını araştıranlar tabirlerine bakmayı tercih ediyor. Ay görmenin İslami rüya tabirini sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde...

Rüyada ay görmek ne anlama gelir? Rüyada ayın iki parçaya ayrıldığını görmek, aya asıldığını görmek, ayın nurunun evinin içine girip hanesini pırıldattığını görmek,  ayın tutulduğunu görmek, güneş ve ayı kendi üzerine doğmuş görmek, güneş ay ve yıldızların güneş yörüngesinde toplandıklarını ve güneşin daha parlak olduğunu görmek tabirleride haberimizde yer almaktadır. 

Rüyada ay görmek ne anlama gelir? Ay görmenin İslami rüya tabiri

İŞTE AY GÖRMENİN İSLAMİ RÜYA TABİRİ...

Rüyada ay görmek sultan veya büyük zatlara işarettir. İbn-i Sirin (rh.a) demiştir ki;

Rüyada ay bedir halinde görülürse bir milletin büyüğü ve ulusu ile tabir olunur. Ayın gökte iki parçaya ayrıldığını görmek, yüce şahsiyetlerden birinin öleceğine delalet eder. Cafer-i Sadık hazretleri demiştir ki; mülk, nezir, mülkün nedimi, milletin reisi, eş, evlat, anne, baba,hayır sahibi ve ondan gelecek menfaat.

İbn-i Fuzale; Ay bazen erkek evlada işarettir. Rüyada ayın nurunun evin içine girip hanesini pırıldattığını görmek,  büyük bir zat tarafından verelecek mükafata delalet eder. Rüyada ayın tutulduğunu görmek, memleket büyüklerinin müşkülata uğrayıp sıkıntı ekeceklerine işarettir. 

Rüyada güneş, ay ve yıldızların güneş yörüngesinde toplantıklarını ve güneşin daha parlak olduğunu görmek, devlet büyükleri ve şerefli insanlae yanında sözünün makbul olacağına delalettir.

Rüyada ay görmek ne anlama gelir? Ay görmenin İslami rüya tabiri ile ilgili etiketler Rüya tabirleri rüya İslami Rüya Tabirleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.