Rüyada aşık olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyalarımızda gördüğümüz hemen hemen her detay rüya tabirlerine konu olmuştur. Rüyalarda görülen detayların iyiye veya kötüye delalet olduğuna dair getirilen yorumlar İslami rüya tabirlerinde detaylıca işlenmiştir. Peki, rüyada aşık olduğunu görmek ne anlama gelir? İşte, İslami rüya tabirlerine göre rüyada aşık olmak...

Gündelik hayatımızda başımıza gelen en güzel olaylardan biri aşık olmak. Peki, rüyada aşık olduğunu görmek ne anlama gelir? İslam alimleri rüyada aşık olmanın ne anlama geldiğini yorumladı. İşte, İslami tabiriyle rüyada aşık olmak....

rüyada-aşık-olduğunu-görmek

İmam Nablusi'nin tabirine göre; rüyada aşk sıkıntıya ve hüzne delalet eder. Aşk gizlemeye gücünün yetmediği bir sözü açığa vurmaya delalet eder. Aşık olduğunu gören kişi sıkıntıya ve hüzne maruz kalır. Çünkü aşıklar sıkıntılı ve mahzun olurlar. Bazende ölüm aşka ve sevgiliden uzaklaşmaya delalet eder. Zira ölüm seveni sevdiğine ulaştıran köprüdür.

Rüyada aşk belaya delalet eder. Aşık olduğunu gören kişi belaya maruz kalır. Aşık iyiliğe ya da kötülüğe hevesli olan kişidir.

Kalpteki sevgi, sahibi için fitneye delalet eder. Kalbinde fitne olduğunu görmek sevgiye delalaet eder. Rüyada kalbinin kendisine yöneldiği bir amel işlediğini gören kimse, nihayeti olmayan bir iş yapmasına delalet eder.

Rüyada aşık olduğunu görmek ne anlama gelir? ile ilgili etiketler Rüya tabirleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.