Rüyada aksırdığını görmek ne anlama gelir? Aksırdığını görmenin İslami rüya tabiri

Rüyada aksırdığını görmek ne anlama gelir? Gördüğü rüyaların anlamlarını merak eden birçok kişi araştırma yapmaya devam ediyor. Aksırdığını görmenin İslami rüya tabirini sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde..

Rüyada aksırdığını görmek ne anlama gelir? Rüyalarının ne anlama geldiğini merak edenler, tabirlerini araştırmaya devam ediyor. Aksırdığını görmenin İslami rüya tabirini sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde..

Rüyada aksırdığını görmek ne anlama gelir? Aksırdığını görmenin İslami rüya tabiri

İŞTE AKSIRDIĞINI GÖRMENİN İSLAMİ RÜYA TABİRİ..

Rüyada aksırmak şüphe edilen şeyin ortaya çıkmasına delalet eder. Hasta bir adamın rüyada aksırdığını görmesi, ecelinin geldiğine ve ölümün yakın olduğuna işarettir. Bazılarına göre rüyada aksırmak, hastalıktan şifa ve afiyete, uzun ömre ve hayra delalet eder. Rüyada aksırdığını görmek, Allahu Teala'ya çok hamd etmey, rahmet-i ilahiyenin rüya sahibinin üzerine inmesine delalet eder. Peşpeşe aksırdığını görmek, sıhhaf ve afiyetin devamını işarettir. Yine rüyada aksırmak, sıkıntıdan kurtulmaya, fakir ise kendisine gelecek yardıma delalet eder. 

Rüyada aksırdığını görmek ne anlama gelir? Aksırdığını görmenin İslami rüya tabiri ile ilgili etiketler İslam İslamiyet Rüya tabirleri rüya İslami Rüya Tabirleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.