Rüyada ağlamak ne anlama gelir?

Rüyalarımızda gördüğümüz birçok şey hafızamıza kazanır ve gördüklerimizin ne anlama geldiğini merak ederiz. Rüya tabirleri ise bizlere rüyalarımızda gördüklerimizin iyiye veya kötüye işaret olduğu şeklinde yorumlar getirir. Peki rüyada ağlamak ne anlama gelir? Rüyada ağlamanın İslami tabirini sizler için araştırdık. İşte rüyada ağlamanın anlamı...

Rüyalarımızda gördüklerimizin anlamını her zaman merak eder ve araştırırız. Rüyalarımızda gördüğümüz birçok şeyin bizim için bir anlam ifade ettiğine inanırız. Peki rüyada ağlamak ne anlama gelir? İşte cevabı...

Rüyada ağlamak ne anlama gelir?

RÜYADA AĞLADIĞINI GÖRMEK

İbni Sirin'in tabirine göre; Rüyada ağlamak göz nurudur. Sesli ağıt yakıp, bağırarak ağlamak iyi değildir. Zira gelecek musibete delalet eder.

İmam Nablusi'ye göre; Rüyada bağırarak, yaka paça yırtarak ve kendisine vurarak ağlamak, gerçekte de bunlara delalet eder. Allah korkusundan, Kuran- Kerim tilavetinden veya işlemiş olduğu bir günahtan dolayı ağlamak, sevinç, ferahlık, gam ve kederlerin gitmesine, Allah korkusuna ve kuraklık çeken kişi için yağmur yağmasına delalet eder.

 

Rüyada ağlamak ne anlama gelir? ile ilgili etiketler ağlamak rüya tabiri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.