Rüyada ağız kokusu görmek ne anlama gelir? Ağız kokusu görmenin İslami rüya tabiri

Rüyada ağız kokusu görmek ne anlama gelir? Rüyalarının anlamını merak edenler araştırma yapmaya devam ediyor. Rüyada ağız kokusu görmenin İslami rüya tabirini sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde..

Rüyada ağız kokusu görmek ne anlama gelir? Rüyada başkasının ağzının koktuğunu görmek tabirleride haberimizin içinde yer almaktadır. Rüyada ağız kokusu görmenin İslami rüya tabirini sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde..

Rüyada ağız kokusu görmek ne anlama gelir? Ağız kokusu görmenin İslami rüya tabiri

İŞTE AĞIZ KOKUSU GÖRMENİN İSLAMİ RÜYA TABİRİ...

Rüyada kendi ağzının koktuğunu görmek, kendisini medhedeceğine işarettir. Kişi kendi nefsini beğe- nince de insanlar arasinda ayıplanır ve müşkül duruma düşer. Rüyada başkasının ağzının koktuğunu görmek, çirkin ve kötü söz işitmeye işarettir. Bazı kere ağız kokusu görmek, cefa ve sıkıntılara da delalet eder. Herşeyi en iyi bilen Allahu Teala'dır ve hayır O'nun kudret elindedir.

Rüyada ağız kokusu görmek ne anlama gelir? Ağız kokusu görmenin İslami rüya tabiri ile ilgili etiketler İslam İslamiyet Rüya tabirleri rüya İslami Rüya Tabirleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.