Rüyada adet hali görmek ne anlama gelir?

Rüyalarımızda gördüğümüz birçok şey hafızamıza kazanır ve gördüklerimizin ne anlama geldiğini merak ederiz. Rüya tabirleri ise bizlere rüyalarımızda gördüklerimizin iyiye veya kötüye işaret olduğu şeklinde yorumlar getirir. Peki rüyada adet hali görmek ne anlama gelir? Rüyada adet hali görmenin İslami tabirini sizler için araştırdık. İşte rüyada adet hali görmenin anlamı...

Sabah uyandığımızda gece uyurken rüyamızda gördüklerimizin etkisinde kalırız. Rüyada gördüklerimizin gerçek hayatta bize anlama ifade ettiğini merakla araştırırız. Peki rüyada adet hali görmek ne anlama gelir? Cevabı habermizde...

Rüyada adet hali görmek ne anlama gelir?

İbni Sirin'in tabirine göre, Rüyada bir genç kızın adetinde temizlendiğini ve gusül aldığını görmesi, tövbe etmesine ve rahata kavuşmasına, adet vakti gecikmiş yaşlı kadının adet görmesi çocuğu olacağına delalet eder.

İmam Nablusi'ye göre, Bir adamın rüyada adet görmesi, haram işlediğine delalettir. Bir kadın rüyasında adetli olduğu halde kocasıyla ilişkiye girdiğini görmesi, oturdukları mahalleden çıkacakları anlamına gelir.

Adet görmek, hacamata, şeytana, akacak kana, dinde, namazda ve oruçta eksikliğe ve hastalığa delalet eder, denilmiştir. 

Adet görmeyen bir genç kızın rüyada adet görmesi, evlenmesine, normalde adet görüyorsa kan akmasına delalet eder.

Adet ve istihaze görmek, eşler arasında ayrılığa da delalet edebilir.

Rüyada adet hali görmek ne anlama gelir? ile ilgili etiketler rüya adet görme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.