Rüyada abdest almak ne anlama gelir? Abdest almanın islami rüya tabiri

Rüyada abdest almak ne anlama gelir? Rüyalarının ne anlama geldiğini merak edenler araştırma yapmaya devam ediyor. Rüyada, abdest almayı görmenin İslami rüya tabirini sizler için araştırdık. Peki, rüyada abdest almak ne anlama gelir? Detaylar haberimizde..

Rüyada abdest almak ne anlama gelir? Rüyalarını unutmayıp hatırlayanlar arama motorlarında anlamlarını araştırıyor. Rüyada abdest alma'nın islami rüya tabiri anlamını sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde...

Rüyada abdest almak ne anlama gelir?  Abdest almanın islami rüya tabiri

İŞTE RÜYADA ABDEST ALMANIN İSLAMİ RÜYA TABİRİ...

Malumdur ki abdest, hataları temizleyen ibadetlerdendir. Temizlik de imandandır. Rüyada abdest aldığını görmek, hayra, sevince, zor müşküllerin halline delâlet eder.
Bu rüyayı gören kişi hasta ise sifa bulur, günahkár eder, iyilik tarafi artar, her türlü saadete nail olur. Abdest, güzelliğin, temizliğin, iyiliğin, selâmetin ve huzu anahtarıdır.

İmam Nablusi buyuruyor ki;

Rüyada abdesti var iken tekrar abdest aldığin rahmet üzerine rahmete, nimet üzerine nimete de delâlet eder. Yine rüyada soğuk bir mahzende abdest aldığını veya gus yaptığinı gören kimse, zayi ettiği şeyini bulur. Namaz örse, keder ve üzüntüden halâs olur ve gamdan kildığıni kurtulur Sudan gayri bir şey ile abdest aldığını görmek, dindarlıga alâmettir. Namaz için abdest aldığını görmek, maneviyat ve siyete delâlet eder. Rüyada süt veya bal ile abdest aldığını görmek, din hususunda selâmete delâlet eder. Abdest aldıktan sonra eliyle abdest suyundan içtiğini görme, hayır ve hasenata, berekete, hastalıktan şifaya, korkudan emana delâlet eder... Nablusi demiştir ki Rüyada tastamam abdest aldığını görmek, bütün dinlerde güzelliğe, Allahu Teálâ tarafından nail olunacak himayeye delâlet eder. Rüyada tüccar birinin abdestsiz namaz kıldığını görmesi, sermayesi olmadan mal kazanacağına delâlet eder. Yatağında abdest aldığını ve fakat ayağa kalkamadığını ve şiddetli bir derdin pençesinde kivrandığını görmek, zevcesinden veya dostundan ayrılacağiına delâlet eder. Rüyada bir arkadaşının başı üzerine abdest aldığını görmek, arkadaşına varis olacağına ve onun eşyasına mâlik bulunacağına delâlet eder. Tanıdığı bir kişinin kendisinin başı ucunda abdest aldığını görmek ise, gam ve kedere düşmekle tâbir olunur.

Rüyada abdest almak ne anlama gelir? Abdest almanın islami rüya tabiri ile ilgili etiketler İslam İslamiyet 2019 Rüya tabirleri rüya İslami Rüya Tabirleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.