Rusya'nın uçuş yasağı erken bitebilir

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya'nın Türkiye'ye uçuşları 1 Haziran'a kadar sınırlama kararı ile ilgili konuştu. Bakan Ersoy, vakaların düşmesi halinde yasağın bitiş tarihinin de erkene çekilebileceğini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya'nın Türkiye'ye uçuşları 15 Nisan-1 Haziran arasında sınırlandırma kararına ilişkin açıklamada bulundu.

Kararın etkilerinin bu hafta itibariyle görülmeye başlanacağını ifade eden Bakan Ersoy, "Turist sayısında 500 bine yakın düşüş olabilir. Vakaların düşüşüne göre uçuş yasağının bitiş tarihi daha erkene çekilebilir" dedi.

Rusya'nın uçuş yasağı erken bitebilir

İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

Öte yandan Rusya'nın Türkiye'ye uçuş kısıtlamasına Rus tatilcilerden de tepki geldi. Sosyal medya üzerinden çağrıda bulunan Ruslar, kararın geri çekilmesi için imza kampanyası bile başlattı.

Türk turizmciler de Rus turistlerin yolunu gözlüyor...

Rusya'nın uçuş yasağı erken bitebilir ile ilgili etiketler Mehmet Nuri Ersoy Kültür ve Turizm Bakanı Rusya Türkiye Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.