Rusya'nın saldırıları 13 gündür sürüyor: Ukrayna harabeye döndü

Rusya'nın Ukrayna'daki işgali 13 gündür sürüyor. Başta Kiev olmak üzere bombalanan kentler adeta harabeye döndü. Bölgede siviller büyük tehlike altında hayatta kalmaya çalışırken 1,5 milyondan fazla sivil ülkeyi terk etti.

Ukrayna Rusya savaşında 13. güne girildi. Rusya tarafı kentlerde sıkışan sivillerin tahliyesi için saldırıların durdurulduğunu duyurdu. Halihazırda 1.5 milyondan fazla Ukraynalı ülkeyi terketmek zorunda kaldı.

Rusya'nın saldırıları 13 gündür sürüyor: Ukrayna harabeye döndü

Ukrayna ordusu ve Ukraynalı milisler şehir savaşına hazırlanırken Rusya, Kiev başta olmak üzere büyük kentleri yoğun bir şekilde bombalıyordu.

Rusya'nın saldırıları 13 gündür sürüyor: Ukrayna harabeye döndü - Resim : 2

Tahliyenin ardından bombardımanın daha sert şekilde başlaması bekleniyor. Günlerdir devam eden saldırılar yüzünden ülke harabeye dönmüş durumda. Rusya sadece askeri noktaların hedef alındığını söylese de saldırılarda çok sayıda sivil hayatını kaybetti.

Rusya'nın saldırıları 13 gündür sürüyor: Ukrayna harabeye döndü - Resim : 3

Şehir savaşlarında sivil yerleşim yerleri de milisler ve askerler tarafından kullanılıyor. Bu durum binaları saldırıya açık hale getiriyor.

Rusya'nın saldırıları 13 gündür sürüyor: Ukrayna harabeye döndü - Resim : 4

Öte yandan hem havadan hem karadan yapılan yoğun bombardıman nedeniyle siviller tehlike altında yaşıyor.

Rusya'nın saldırıları 13 gündür sürüyor: Ukrayna harabeye döndü ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya bomba işgal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.