Rusya'nın saldırı senaryosu dünyayı ayağa kaldırdı! Nükleer savaş kapıda mı?

Emekli tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan, Rusya'nın nükleer saldırı senaryosunun yansımalarını SuperHaber YouTube kanalında değerlendirdi.

Emekli tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan'ın SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ile gerçekleştirdiği canlı yayında, Rusya'nın skandal paylaşımıyla tüm dünyanın ayağa kalktığı Putin'in Avrupa'daki üç başkente nükleer saldırı planladığı iddiasını ve İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğindeki Rus tehdidini değerlendirdi.

Rusya'nın adeta meydan okuduğunu belirten Prof. Arslan, Rus ordusunun sadece Ukrayna'da 0.5-1 kilotonluk silah kullanabileceğini göstermek için böyle bir yola başvurabileceğini ve Ukrayna'nın dışına taşmayacağını aktardı.

"Balistik füzeler atılsa bile Chicago, Berlin, Paris ve Londra'ya düşmez" sözleriyle Arslan, ABD'nin 'Star Wars' konseptiyle birlikte savaş uçaklarına yerleştirdiği bilgisayar sistemleri sayesinde füzelerin düşmeyeceğinin altını çizdi.

Prof. Dr. Esat Arslan'ın açıklamaları şu şekilde;

"BU ÇOK ÖNEMLİ BİR MEYDAN OKUMADIR"

Rusya Berlin'i 106, Paris'i 200, Londra'yı da 202 saniyede vurabilir. Rusya ordusu zor durumda kalırsa 1 kilotonluk nükleer silah kullanabileceğini düşünüyorum. Bu çok önemli bir meydan okumadır. Balistik füzeler atılsa bile Chicago, Berlin, Paris ve Londra'ya düşmez. ABD Star Wars konseptinden itibaren savaş uçaklarına bilgisayar sistemleri yerleştirdi.

"RUSYA SADECE UKRAYNA'DA 0.5-2 KİLOTONLUK SİLAHI KULLANABİLECEĞİNİ GÖSTERMEK İÇİN YAPABİLİR, UKRAYNA DIŞINA ÇIKMAZ"

Rusya bu saldırıya teşebbüs edemez. Rusya'nın büyük tehdit olarak algıladığı 'dibimize kadar yerleştirildi' dediği pershing ve kuis füzeleri Romanya'ya yerleştirilmiş olabilir. Rusya sadece Ukrayna'da 0.5-1 kilotonluk silahı kullanabileceğini göstermek için yapabilir. Ukrayna'nın dışına çıkmaz.

"İSVEÇ VE FİNLANDİYA'DA CİDDİ BİR RUS TEHDİDİ VAR"

İsveç ve Finlandiya'ya ciddi bir Rus tehdidi var. Rusya safların sıklaştırmasını kendine tehdit olarak görüyor.

Prof. Dr. Esat Arslan'ın açıklamalarının tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Rusya'nın saldırı senaryosu dünyayı ayağa kaldırdı! Nükleer savaş kapıda mı? ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna ABD nükleer saldırı esat arslan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.