Rusya'nın saldırdığı Mariupol, hayalet şehre döndü!

Rusya tarafından sık sık hedef alınan Ukrayna'nın Mariupol kenti, insansız hava aracı ile görüntülendi. Bombadırman altındaki şehirde hiçbir telefon şebekesi çekmiyor ve internet de yok. En az 100 bin kişi tahliye için insani koridor açılmasını bekliyor.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 28 gündür hız kesmeden devam ediyor. En çok hasar gören şehirlerden biri olan Mariupol’deki son durum Azov Taburu tarafından insansız hava aracı ile görüntülendi.

HAYALET ŞEHRE DÖNDÜ

Farklı bölgelerinden dumanların yükseldiği Mariupol hayalet şehri andırırken, Rusya ve Ukrayna askerleri arasındaki çatışmalar da devam ediyor.

TELEFON ŞEBEKELERİ ÇEKMİYOR, İNTERNET DE YOK

Hiçbir telefon şebekesinin çekmediği ve internetin çalışmadığı şehirde en az 100 bin kişi tahliyeler için insani koridorun açılmasını bekliyor. Yoğun top atışları ve bombardımana maruz kalan şehirde temel gıda besinlerinin de tükenmek üzere olduğu öğrenildi.

Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikolaos Dendias’ın Mariupol’ü ziyaret ederek insani koridor açılmasına öncü olacağını belirtti.

Zelenskiy, Dendias’ın insani koridorda birebir görev alacağını söyleyerek, "Avrupalı bürokratlar arasında Mariupol’da açılacak olan koridora birebir destek vererek oradaki insanlarımızı kurtarmaya ve insani yardımların ulaşmasına yardımcı olacak olan Yunanistan Dışişleri Bakanı’na teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Rusya'nın saldırdığı Mariupol, hayalet şehre döndü! ile ilgili etiketler Ukrayna Savaş Mariupol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.