Rusya'dan Türkiye'ye yeni teklif!

Rus devlet savunma sanayisi şirketi Rostec'in Başkanı Sergei Chemezov "Türk meslektaşlarımız arzu duyuyorlarsa, Su-35 avcı uçağı teslimatlarını yapmaya hazırız" dedi.

Rus devlet savunma sanayisi şirketi Rostec'in genel direktörü Sergei Chemezov, Moskova'nın Su-35 savaş uçaklarının teslimi konusunda Ankara ile bir anlaşma yapabileceğini söyledi.

Chemezov, Türkiye'nin istemesi halinde Su-35 savaş uçakları sevk etmek için çalışmalara başlamaya hazır olduklarını belirtti.

Chemezov yaptığı açıklamada, "Türk meslektaşlarımız arzu duyuyorsa, Su-35 savaş uçağı teslimatlarını yapmaya hazırız" dedi.

BENZER AÇIKLAMA DÜN DE GELMİŞTİ

Rusya Başbakan Yardımcısı Yuriy Borisov, Türkiye'ye Rus yapımı savaş uçakları teslim edilmesini içeren bir anlaşma için görüşmeler yapılmasının olası olduğunu belirtmişti.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Türkiye'nin S-400 alımından dolayı F-35 projesinden çıkarılması için sürecin başlatıldığını duyurmuştu.

Rusya'dan Türkiye'ye yeni teklif! ile ilgili etiketler Rusya Türkiye Ankara S-400
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.