Rusya'dan Türkiye'ye savaş uçağı teklifi!

Rus Ordusu'na bağlı askeri sanayi başkanı Sergey Çemezov, ürettikleri savaş uçaklarının Türkiye'ye satışı ve ortam üretimi konusunda hazır olduklarını açıkladı.

Rusya askeri sanayi holdingi başkanı Çemezov, SU-35 ile SU-57 savaş uçakları hakkında yeni açıklama yaparak, Türkiye’ye olası satış ve ortak üretime hazır olduklarını açıkladı.

''TOP, TÜRK TARAFINDA''

Dubai'de düzenlenen Airshow havacılık fuarındaki konuşmasında Türkiye’yi müşteri olarak değerlendirmeye devam ettiklerini vurgulayan Çemezov, “Biz 4+ nesil Su-35 ve 5’inci nesil Su-57 teklifimizi Ankara’ya sunduk. Düşünüyorlar. Olumlu karar alınması halinde uçak satışı gerçekleştirmeye hazırız. Türk tarafına teklifimiz sadece hazır ürün içermiyor. Karşı tarafın ilgi göstermesi halinde Su-35 hakkında kısmı teknoloji transferiyle belirli parçaların Türkiye’de üretilmesine de sıcak bakıyoruz. Top, Türk tarafında. Karar vermelerini bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Rusya'dan Türkiye'ye savaş uçağı teklifi!

Rusya'dan Türkiye'ye savaş uçağı teklifi! ile ilgili etiketler Rusya uçak Rus Su-35 Su-57
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.