Rusya'dan kritik uyarı: 15 Temmuz tekrarlanabilir!

Rusya Siyasi Bilgiler Merkezi Direktörü Aleksey Muhin, Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminin tekrarlanabileceği iddiasında bulundu.

Resmi Rossiya-24 televizyonuna konuşan Muhin, Ankara-Washington arasındaki gergin ilişkileri değerlendirdi.

Kafkassam'dan Fuat Safarov'un haberine göre, Türkiye’nin gelecekte nasıl uluslararası bir rolü olacağıyla ilgili soruyu değerlendiren Muhin, şöyle yanıt verdi:

Rusya'dan kritik uyarı: 15 Temmuz tekrarlanabilir!

“Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iktidardan gidebilir, olumlu anlamda. Olumsuz anlama gelince ise Erdoğan’a yönelik darbe girişimini hatırlayalım. Bu darbe girişimi tekrarlanabilir.

Tabii Erdoğan son zamanlarda ciddi şeklde 'temizlik' yaptı. Fakat, bildiğimiz gibi bunu ya tamamen temizleyeceksin, ya da kalıntılar kalacak. Dikkatiniz çekmek isterdim ki ABD de burada iyi destek veriyor. Bakınız işte Fethullah Gülen daha Türkiye’ye iade edilmedi.”

Rusya'dan kritik uyarı: 15 Temmuz tekrarlanabilir! ile ilgili etiketler ABD Fetullah Gülen Aleksey Muhin yeni 15 temmuz iddiası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.