Rusya'dan ABD'ye S-400'lerle gözdağı!

Rusya Savunma Bakanlığı, Lazkiye'deki hava üssü ve Tartus'taki deniz üssünün S-300 ve S-400 füzeleri tarafından korunduğunu duyurdu.

Suriye'deki Şam rejiminin en önemli müttefiki Rusya, ABD'nin füze saldırısına ateş püskürüyor.

Gün boyunca Moskova'dan arka arkaya açıklamalar geldi, uluslararası haber ajansları gelişmeleri son dakika olarak dünyaya duyurdu.

RUSYA'DAN ABD'YE GÖZDAĞI

Rusya Savunma Bakanlığı, Moskova'nın kullandığı Lazkiye'deki hava üssü ile Tartus'taki deniz üssünün S-300 ve S-400 füzeleri tarafından korunduğunu belirterek ABD'ye gözdağı verdi.

Şayrat hava üssünü vuran füzelerin hangardaki altı uçağa isabet ettiğini belirten Savunma Bakanlığı'na göre, 23 füze üsse düştü.

Rusya saldırılarda dört can kaybı olduğunu, iki yaralının ise hastaneye taşındığını bildiriyor. Suriye devlet televizyonuna göre ise, ölü sayısı dokuz.

Rusya Savunma Bakanlığı sözcüsü İgor Konaşenkov, füze saldırısının uzun zaman önce hazırlandığını savundu.

RUSYA: SURİYE'Yİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus haber ajanslarında yer alan açıklamasında ABD'nin Suriye'ye ait hava üssüne füze saldırısının ardından Suriye'nin hava savunma sistemlerinin güçlendirileceğini belirtti.

Rusya'dan ABD'ye S-400'lerle gözdağı! ile ilgili etiketler Rusya ABD S-400 Suriye s-300
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.