Rusya'da uçak düştü: Kurtulan kimse olmadı!

Rusya'da küçük ve tek motorlu bir uçak, Kalinka havalimanından kalkışından kısa süre sonra düştü. İçinde 2 kişi bulunan uçaktakilerden bir kişi önce yaralı kurtulsa da, sonrasında hayatını kaybetti. Bakanlık sözcüleri açıklama yaptı. Savcılık soruşturma başlattı.

Sierra P2002 model tek motorlu küçük uçak, Rusya'nın Khabarovsk bölgesindeki Kalinka Havalimanı yakınlarında kalkışından hemen sonra yere çakıldı. 

Sağlık Bakanlığı, Sputnik'e yaptığı açıklamada Cumartesi gününün ilk dakikalarında sat 00:47'de meydana gelen kazada ölenlerin sayısının ikiye çıktığını duyurdu.

YARALI KADIN DA HAYATINI KAYBETTİ

Acil Durum Bakanlığı sözcüsü, ilk yapılan açıklamalarda sadece 1 kişinin öldüğünü bildirmişti. Bakanlık sözcüsü daha sonra 'Maalesef, kazada yaralanan kadın da yaşamını yitirdi.' dedi. 

HER İHTİMALİ DEĞERLENDİRECEKLER

Ulaşım Savcılığı Ofisi, gerçekleşen uçak kazası hakkında soruşturma başlattı.

Şu anda, üç olası teori üzerinde duruluyor: Pilot hatası, teknik arıza veya kötü hava koşulları.

 

 

Rusya'da uçak düştü: Kurtulan kimse olmadı! ile ilgili etiketler Rusya uçak kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.