Rusya'da savaşa karşı yayın yapan TV kanalı kapatıldı: Çalışanlar böyle veda etti

Rusya'da Ukrayna'ya yönelik saldırıları 'savaş' olarak niteleyen TV kanalı Rain kapatıldı. Çalışanların vedası sosyal medyada gündem oldu. Rusya'da başsavcılık Rain TV'nin yanı sıra radyo istasyonu Ekho Moskvy için erişim kısıtlaması kararı verdi.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısı hakkında “kasıtlı olarak yanlış bilgi” yaymakla suçlanmalarının ardından TV kanalı Rain TV ve radyo istasyonu Ekho Moskvy’ye “erişimi kısıtlaması” emredildi.

TVRain, Ukrayna’yı işgale yönelik başlatılan harekat için “Savaş” nitelemesinde bulunmuştu.

Başsavcılık, iki kuruluşun Ukrayna’da “özel bir operasyonun parçası olarak Rus askeri personelinin eylemleri hakkında yanlış bilgi” yaydıklarını ve “aşırılıkçı faaliyet, şiddet çağrısında bulunan bilgileri” paylaştıklarını söyledi.

Rusya'da savaşa karşı yayın yapan TV kanalı kapatıldı: Çalışanlar böyle veda etti ile ilgili etiketler Rusya Savaş Ukrayna rai tv kapatma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.