Rusya'da radardan kaybolan yolcu uçağı bulundu: 17 kişi sağ olarak kurtuldu!

Rusya'nın Sibirya bölgesinde 17 yolcusu olan An-28 tipi uçak, radardan kayboldu. Uçağın radardan kaybolduğunda Sibirya'nın Tomsk şehri üzerinde olduğu öğrenildi. Radardan kaybolan yolcu uçağının sert iniş yaptığı ve içindeki 17 kişinin sağ olduğu bildirildi.

Geçtiğimiz hafta Rusya'nın Kamçatka bölgesinde yolcu taşıyan AN-26 tipi uçakla planlanan zamanda iletişim kurulamadığı belirtilmiş, helikopter ve uçaklarla bölgede yapılan arama-kurtarma çalışmaları sonucunda uçağın enkazı Palana kentinde bulunan havalimanına 4 ila 5 kilometre uzaklıkta tespit edilmişti. Havalimanına inişe geçtiği esnada bir tepeye çarpan uçaktaki yolcu ve mürettebatın tamamı hayatını kaybetmişti.

17 YOLCU TAŞIYORDU

Yaşanan üzücü olay sonrası bu kez de Rusya'nın Tomsk bölgesinde bir uçak radardan kayboldu. Gelen son bilgilere göre Kedroviy şehrinden Tomsk bölgesine uçan yolcu uçağı, acil durum sinyali verdi ve radardan çıktı.

ARAMA-KURTARMA EKİPLERİ GÖNDERİLDİ

Özel bir hava yolu şirketine ait olan AN-26 tipi uçakta 4'ü çocuk 17 kişinin olduğu öğrenilirken, Rus haber ajanslarının geçtiği haberlerde bölgeye arama-kurtarma ekiplerinin gönderildiği bilgisine yer verildi.

17 KİŞİ SAĞ OLARAK KURTARILDI

Rusya’nın Tomsk bölgesinde radardan kaybolan yolcu uçağının sert iniş yaptığı ve içindeki 17 kişinin sağ olduğu bildirildi.

Rusya'da radardan kaybolan yolcu uçağı bulundu: 17 kişi sağ olarak kurtuldu! ile ilgili etiketler uçak Rusya kayıp uçak radar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.