Rusya'da maçlar seyircili başlıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 2 aydır askıya alınan Rusya Premier Ligi'nde 21 Haziran'dan itibaren oynanacak karşılaşmalarda taraftarların da yer alabileceği belirtildi.

Corona virüs salgını nedeniyle futbola ara verilen ülkelerden Rusya, geri dönüşe hazırlanırken flaş bir karar alarak maçların seyircili oynatılmasını uygulamaya koyuyor.

Rusya Futbol Federasyonu, pandemi nedeniyle taraftarları olmadan maçlara çıkacak takımların mali anlamda sıkıntılar yaşamasından kaynaklı tedbirler eşliğinde taraftarların stadyumlarda yer almasını sağlayacak.

İlk raporlara göre stadyum kapasitesinin sadece %10'u kadar taraftar alınacak. Bu da her takım için farklı etkiler yaratacak. Zenit'in 70.000 kişilik bir stadyumu varken Orenburg Gazovik maçlarını 7.500 kişilik stadyumda oynuyordu.

Rusya'da maçlar seyircili başlıyor ile ilgili etiketler Rusya premier ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.