Rusya'da bir dağı renkli bulutlar esir aldı!

Altay Dağları'nda yaşamını sürdüren fotoğrafçı Svetlana Kazina, Sibirya'nın en yüksek noktası olan Beluça Dağı'nı çevreleyen bulutların fotoğrafını çekti.

Rus fotoğraf sanatçısı Svetlana Kazina, nadir görülen bir doğa olayını fotoğraflamayı başardı. Kazina, Sibirya'nın en yüksek tepesi Beluça Dağı'nın üzerindeki gökkuşağı renkli bulutların fotoğrafını çekti.

Rusya'da bir dağı renkli bulutlar esir aldı!

'HER SANİYE DEĞİŞİYORDU'

Güneş ışıklarının atmosferde su damlacıkları arasında dağılması neticesinde oluşan gökkuşağı bulutları, sabun baloncuklarını andırdı.

Sputnik'te yer alan habere göre, Kazina, “Bu güzelliği sabahın erken saatlerinde çektim. Gökkuşağı bulutları güneşe yakın ince bulutların izgesel renklere dönüştüğü nadir bir olay. Fotoğraflarımdaki bulutlar o kadar ince ki sırmaya benziyorlar. Rüzgarın hızından dolayı da bulutlar her saniye değişiyordu” dedi.

Rusya'da bir dağı renkli bulutlar esir aldı! - Resim : 2

Rusya'da bir dağı renkli bulutlar esir aldı! - Resim : 3

Rusya'da bir dağı renkli bulutlar esir aldı! ile ilgili etiketler Rusya fotoğrafçı fotoğraf Svetlana Kazina
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.