Rusya ve Esed yine sivilleri hedef aldı: 12 ölü

Esed rejimi ve Rusya güçlerinin, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde gerçekleştirdiği hava saldırılarında 12 sivil yaşamını yitirdi.

Esed rejimi ve destekçisi Rusya'ya ait savaş uçaklarının, İdlib kent merkezi, Benniş beldesi ve Sehil Ruc bölgesine bağlı Udvan köyüne düzenledikleri saldırılarda 12 sivil hayatını kaybetti.

Saldırılarda yaralanan çok sayıda sivil, hastanelere kaldırıldı.

ROKET SALDIRISINDA ÇOCUKLARI HEDEF ALDILAR

Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) kaynaklarından edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde rejim güçlerinin İdlib kent merkezine düzenlediği roket saldırısında 4'ü çocuk 9 sivil, Udvan köyüne düzenlediği top atışında 2 sivil yaşamını yitirdi.

Muhaliflere ait uçak gözlemevine göre, Rusya'nın Benniş beldesine düzenlediği saldırıda ise 1 sivil hayatını kaybetti.

(AA)

SİVİL CAN KAYBI 2 BİNE YAKLAŞTI

17 Eylül 2018'de imzalanan Soçi mutabakatından bu yana rejim ve destekçilerinin İdlib'e saldırılarında bin 800'den fazla sivil can verdi. Ocak 2019'dan bu yana göç edenlerin sayısı 1 milyon 942 bini buldu.

Rusya ve Esed yine sivilleri hedef aldı: 12 ölü

Rusya ve Esed yine sivilleri hedef aldı: 12 ölü ile ilgili etiketler Rusya Suriye Esed Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.