Rusya ve Esed yeni bir saldırı mı planlıyor?

Türkiye'nin Esed rejimi unsurlarına yönelik başlatığı harekat sonrası Rusya'dan tehdit gibi bir açıklama geldi. Rusya Savunma Bakanlığı, Şam yönetiminin İdlib'deki hava sahasını kapatmasının ardından, bu bölgede Türk uçaklarının güvenliğini garanti edemeyeceklerini duyurdu.

Rusya’nın Suriye’deki Tarafları Uzlaştırma Merkezi Başkanı Oleg Juravlyov, yaptığı açıklamada “Suriye hükümeti, İdlib bölgesi üzerindeki hava sahasındaki durumun aniden kötüleşmesi bağlamında, bu hava sahasının kapatıldığını duyurmak zorunda kaldı” dedi.

Juravlyov, “Bu koşullarda, Rusya’nın Suriye’deki ordu grubu komutanlığı, Türk savaş uçaklarının Suriye semalarındaki uçuşlarının güvenliğini garanti edemez” diye ekledi.

KARAGÜL: KÖTÜ BİR ŞEY YAPACAKLAR!
Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül de söz konusu açıklamaların ardından dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Karagül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Dikkat! Rusya Savunma Bakanlığı: ‘Şam yönetiminin İdlib hava sahasını kapatmasının ardından Türk uçaklarının güvenliğini garanti edemeyiz”.. Kötü bir şey yapacaklar!''

 

Rusya ve Esed yeni bir saldırı mı planlıyor? ile ilgili etiketler Rusya Esed Saldırı İbrahim Karagül
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.