Rusya ve Çin'e giden ihracat trenleri Erzincan'da

Türkiye'den Rusya ve Çin'e gitmek için yola çıkan ihracat trenleri Erzincan'a ulaştı. Garda 30 dakika mola veren trenler personel değişiminin ardından Erzurum'a doğru hareket etti.

Ankara'dan 29 Ocak Cuma günü törenle uğurlanan ve Rusya ile Çin'e gidecek ihracat trenleri, personel değişimi için Erzincan Tren Garı'nda 30 dakika süreyle mola verdi.

Tren, molanın ardından Erzurum istikametine hareket etti. 

Bakü-Tiflis-Kars hattını kullanarak Rusya Federasyonu’ndaki varış yeri olan Moskova'ya kadar yaklaşık 4 bin 650 kilometre yol kat edecek tren, Türkiye'de üretilen 3 bin 321 bulaşık makinesi, ocak ve fırını götürüyor. Beyaz eşyalar, 15 vagona yüklenen 15 konteyner içinde Rusya Federasyonu Vladimir Bölgesine ulaştırılacak.

Ankara Tren Garı'ndan aynı anda hareket eden ikinci trende ise Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Çin'e ihraç edilen 1000 ton boraks madeni bulunuyor. Madenler 42 konteyner içerisinde Çin'in Xi'an şehrine nakledilecek.

Rusya ve Çin'e giden ihracat trenleri Erzincan'da ile ilgili etiketler Çin Rusya Moskova Fırın ihracat treni beyaz eşya boraks bulaşık makinesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.