Rusya-Ukrayna savaşının simgesi olan Olena öğretmen dehşet anlarını anlattı: Hiç düşünmemiştik!

Rusya Ukrayna savaşının simgesi haline gelen Olena Kurilo, ilk kez konuştu. Evi bombalanan öğretmen Olena, "Tarih okuduk ama bunun bizim topraklarımızda olabileceğini hiç düşünmedik. Evim tamamen yıkıldı; pencere yok, kapı yok, bir kapımız uçtu. Yine de ayağa kalkıp gideceğim, elimden geldiğince tüm enerjimle Ukrayna için her şeyi yapacağım." dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açıklamaları sonrası Ukrayna'ya işgal başladı.

Tüm dünya o anları nefesini tutarak izledi. Ukrayna'nın Chuguev şehrinde evi bombalanan ve savaşın simgesi olan Olena Kurilo ilk kez konuştu.

"TARİH OKUDUK AMA BUNUN BİZİM TOPRAKLARIMIZDA OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEMEDİK"

Öğretmen Olena yaşadığı dehşeti şu sözlerle özetledi:

Böyle bir şeyin olabileceğini hiç düşünmemiştim. Şoktayım acı hissetmedim. Bu hayatta böyle bir şeyin gerçekten olacağını hiç düşünmemiştim. Biz savaşla ilgili şiirler yazdık. Ben bir öğretmenim, eğitimciyim. Tarih okuduk ama bunun bizim topraklarımızda olabileceğini hiç düşünmedik.

Rusya-Ukrayna savaşının simgesi olan Olena öğretmen dehşet anlarını anlattı: Hiç düşünmemiştik!

 

"EVİM TAMAMEN YIKILDI"

Evim tamamen yıkıldı; pencere yok, kapı yok, bir kapımız uçtu. Hatta zemin bile tamamen yırtıldı. Çok şanslıyım. Hayatta kalabilmemi sağlayan güçlü bir koruyucu meleğim olmalı.

Rusya-Ukrayna savaşının simgesi olan Olena öğretmen dehşet anlarını anlattı: Hiç düşünmemiştik! - Resim : 2

"HER ZAMAN VE SADECE ÜLKEMİN YANINDA OLACAĞIM"

Yine de ayağa kalkıp gideceğim, elimden geldiğince tüm enerjimle Ukrayna için her şeyi yapacağım. Her zaman ve sadece ülkemin yanında olacağım...

 

 

Rusya-Ukrayna savaşının simgesi olan Olena öğretmen dehşet anlarını anlattı: Hiç düşünmemiştik! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Öğretmen bomba Olena Kurilo
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.