Rusya-Ukrayna savaşında iki gazeteci daha hayatını kaybetti

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken Fox News adına sahada olan 55 yaşındaki kameraman Pierre Zakrzewski ve Ukraynalı yapımcı Oleksandra Kuvshynova hayatını kaybetti.

Pazar günü ABD’li yapımcı Brent Renaud’un Rus askerlerinin ateş açması sonucunda ölmesinin ardından geçtiğimiz gece gerçekleşen saldırılarda Kiev’de görevli 55 yaşındaki kameraman Pierre Zakrzewski yaşamını yitirdi. Zakrzewski ile birlikte olan Benjamin Hall’un da yaralandığı belirtildi.

Öte yandan Rusya’nın saldırısından yaralı kurtulan Oleksandra Kuvshynova’nın da yaşamını yitirdiği açıklandı. Fox News CEO’su Suzanne Scott konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Scott, Zakrzewski’nin yaşamını yitirdiğini doğrularken Hall’un da hastanede tedavi altına alındığını söyledi.

Rusya-Ukrayna savaşında iki gazeteci daha hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Savaş fox news Pierre Zakrzewski Oleksandra Kuvshynova
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.