"Rusya teslimata hazır olduğu an alacağız"

Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi toplantısı için Finlandiya'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Rusya'nın teslimata hazır olduğu an S-400'lerin alınacağını açıkladı.

Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi toplantısına için Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu S-400 alımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çavuşoğlu Rusya'dan satın alınan S-400 füze savunma sistemiyle ilgili olarak "Rusya teslimata hazır olduğu an S-400'leri alacağız" dedi.

ABD YİNE F-35 İLE TEHDİT ETTİ

Son olarak ABD Temsilciler Meclisi'nin bir grup üyesi, Türkiye’nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi satın alımıyla F-35 savaş uçağı programında kalmak arasında bir seçim yapması gerektiğini savunmuştu.

Cumhuriyetçi temsilci Kevin McCarthy, "Türkiye’ye verilen mesaj açıktır. Türkiye ilerledikçe ve S-400’leri edindiğinde F-35’leri almaması gerektiğine dair geniş, ortak bir görüş birliği var" demişti.

"Rusya teslimata hazır olduğu an alacağız" ile ilgili etiketler Rusya Mevlüt Çavuşoğlu S-400 Avrupa Konseyi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.