Rusya teröristleri uyardı! Eller tetikte gözler terör mevziinde

ABD’ye ve Rusya’ya sığınan YPG/PKK adeta köşe ye sıkıştı. TSK görev için tetikte beklerken Rus Kuvvetlerinin Komutanı Aleksandr Çayko, PKK elebaşı Ferhat Abdi Şahin’e, Türkiye’yi durdurmanın tek yolunun Kobani, Münbiç ve Tel Rıfat’tan çıkmaları olduğunu söyledi.

Artık ne ABD ne Rusya YPG terör örgütüne yardım edebilir. Operasyon için geri sayım devam ederken Türkiye, terör örgütü PKK’yı panikletti. Suriye’deki Rus Kuvvetlerinin Komutanı Aleksandr Çayko, PKK elebaşı Ferhat Abdi Şahin’le görüştü.

3 BÖLGEYİ BOŞALT

Çayko, Türkiye’yi durdurmanın tek yolunun örgütün Aynel Arab (Kobani), Münbiç ve Tel Rıfat’tan çıkması olduğunu söyledi. Çayko, bu bölgeler ve Türkiye sınır boyuna Suriye’de Rusya’nın kurup fonladığı 5. Kolordu’nun konuşlandırılmasını teklif etti. “Bu size son teklifimiz. Türk harekatı başlarsa Rusya durduramaz” mesajı veren Çayko, PKK/YPG’den işgal ettiği tüm kurumları rejime devretmesini şart koştu. PKK elebaşı Ferhat Abdi Şahin’in bu teklifi reddettiği belirtildi.

 

Rusya teröristleri uyardı! Eller tetikte gözler terör mevziinde ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.