Rusya, terörist Ferhat Abdi'yle anlaştı!

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın manevi oğlu olan YPG elebaşı Ferhat Abdi Şahin ile görüntülü görüşme yapan Rusya, şimdi de Suriye'deki komutanını teröristin yanına gönderdi.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, YPG'li teröristbaşı Ferhat Abdi Şahin ile canlı yayında görüşmüş, beraberindeki komutanlarla birlikte YPG'li teröristin görüntüleri basına servis edilmişti.

Türkiye ile birlikte ortak tatbikat yapan Rusya, terör örgütü YPG'nin terörist elebaşıyla yakınlaşmaya devam ediyor. Şimdi de Rus komutan Alexander Çayko, Ferhat Abdi Şahin ile görüştü.

RUSYA, KOBANİ İLE YAN YANA

 Görüşmeyi Şahin, Twitter'dan duyurdu. YPG elebaşı, Rus komutanla yaptıkları görüşmede; Amuda, Tel Tamr ve Ayn İsa'da Rus askerlerinin konuşlanması için anlaştıklarını belirtti.

Rusya, terörist Ferhat Abdi'yle anlaştı!

CANLI YAYIN YAPMIŞLARDI

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, YPG'li terörist Mazlum Kobani ile görüntülü görüşme yapmış, görüşmede, Bakan Şoygu'ya Rus komutanlar da eşlik etmişti.

Rusya, terörist Ferhat Abdi'yle anlaştı! ile ilgili etiketler Rusya PKK YPG Ferhat Abdi Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.