Rusya silahlı muhalifleri vurdu, 200 kişi öldü!

Rusya, Suriye'deki Palmira'nın kuzeydoğusunda bulunan militanlara ait üssü vurdu. Saldırıda 200 kişinin öldüğü belirtilirken, bölgedeki siviller de hedef oldu.

Reuters'in aktardığı habere göre, Rusya'nın vurduğu bölgede silahlı muhaliflerin yanı sıra siviller de vardı. Saldırının ardından bölgede alevler yükseldi.

MUHALİFLER HEDEF

Konuyla ilgili olarak Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Bağbuğ A Haber'e değerlendirmelerde bulundu. Değişik bir dönemden geçtiğimizi vurgulayan Başbuğ, "Bu normal bir girişim değil. Bu olay nasıl bir mesaj içeriyor sorusuna cevap vermek gerekiyor. Bir anda muhaliflerin hedef alınması, 200'den fazla insanın hayatını kaybetmesi dikkat çekmeli. Normal bir olay değil" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE İLE RUSYA'NIN ARASINI AÇMAK İSTEDİLER

Açıklamalarına devam eden Başbuğ, "Ukrayna, Rusya, ABD gibi hemen kuzeyimizdeki denklemin yansıması olarak görüyorum saldırıyı. Bu saldırıyı kasıtlı ve bilinçli olarak yaptığını söylemkete fayda var. ABD'nin son dönemlerde Türkiye ile Rusya'nın arasını açmak istediği net. Bunu denedi ama Türkiye bu oyuna gelmedi" dedi.

Rusya silahlı muhalifleri vurdu, 200 kişi öldü! ile ilgili etiketler Rusya Saldırı Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.