Rusya politikasını eleştiren emekli paşalar birbirine girdi: "Kimsin sen"

Emekli paşalar Doç. Dr. Cihat Yaycı ve Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin, katıldığı TV100 programının canlı yayınında birbirine girdi. Rusya'nın Türkiye'ye karşı politikasını eleştiren Yaycı'ya tepki gösteren Pekin, "Sen kimsin, kimsin sen" diyerek canlı yayından sert bir şekilde çıktı.

TV 100 programında canlı yayında tartışan paşalar, gündeme damga vurdu. Emekli amiral Doç. Dr. Cihat Yaycı ve eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin arasında TV100 canlı yayınında kavga çıktı.

İki emekli paşanın Suriye'ye sınır ötesi hava harekatı konusunda farklı fikirler ortaya atması sonrasında tartışma yaşandı ve sinirler gerildi.

İSRAİL UÇAKLARINA AÇIK OLAN SURİYE HAVA SAHASI, TÜRKİYE’YE NEDEN AÇIK DEĞİL?

Müstafi Amiral Yaycı "Ukrayna’daki uçaklarımız derhal getirilmelidir. Her biri 110 Milyon Euroluk 2 A-400M uçağımız Ukrayna’da kalmış,hala Türkiye’ye gelememiştir. Rusya madem ki dostumuz, Suriye’yi bombalayan İsrail uçaklarına açık olan Suriye hava sahası, Türkiye’ye neden açık değil?” diye tepki ve sorularını gündeme getirince Genelkurmay İstihbarat eski başkanı Emekli General İsmail Hakkı Pekin “İtirazım var, itirazım var” dedi ama neden itirazı olduğuna da açık bir gerekçe gösteremedi.

"SEN KİMSİN?"

Yaycı, İsmail Hakkı Pekin'e hitaben, "Daha önceki canlı yayınlarda bazı insanlara kaba saba davrandığınıza şahit oldum. Ben buna müsaade etmem" karşılığı vermesi sonrasında İsmail Hakkı Pekin ise "Sen kimsin, kimsin sen" diyerek tepki gösterdi ve canlı yayından sert şekilde çıktı.

 

Rusya politikasını eleştiren emekli paşalar birbirine girdi: "Kimsin sen" ile ilgili etiketler TV100 Müstafi Amiral Yaycı tartışma paşa Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin Emekli amiral Doç. Dr. Cihat Yaycı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.