Rusya Odessa'yı vuruyor: Ölü ve yaralı sayısı henüz net değil

Rusya, saldırılarını Karadeniz kıyısından Moldova sınırına kadar sürdürmek niyetinde olduğunun sinyalini verdi. Rus ordusu, Ukrayna’nın liman kenti Odessa’yı vurdu.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ederken, Rus ordusu sivil yerleşimleri vurmayı sürdürüyor.

ROKET SALDIRILARINDAN SONRA YANGIN ÇIKTI

Rus ordusu son olarak Ukrayna’nın liman kenti Odessa’ya yeniden saldırı düzenledi. Ukrayna Acil Durumlar Servisi saldırıya ilişkin bir görüntü yayınlayarak, "Roket saldırıları sonucu çıkan yangın kontrol altına alındı. Bugün 14.29’da gelen ihbara göre roket saldırısı sonucunda yangın çıkmıştı. Kurtarma ekipleri yangının yayılma riskine karşı özverili şekilde yangını kontrol altına almak için çalıştı ve 15.27’de 900 metrekarelik alana yayılan yangın kontrol altına alındı. 12 teknik araç ve 61 personel ile olaya müdahale edildi" açıklamasında bulundu.

ÖLÜ VE YARALI SAYISI NET DEĞİL

Ukrayna Güney Savunma Kuvvetleri Ortak Koordinasyon Basın Merkezi Başkanı Natalia Humeniuk’da saldırının ardından yaptığı açıklamasında, "Odessa’ya yönelik 6 roketle saldırı düzenlendi. Roketlerden 4’ü sivil alanlara ve fabrikalara isabet etti ve saldırı sonucunda yangın çıktı. 2 roket ise havaalanına isabet etti. Olay yerinde kurtarma ekipleri çalışıyor. Ölü ve yaralı sayıları henüz net değil” ifadelerini kullandı.

Rusya Odessa'yı vuruyor: Ölü ve yaralı sayısı henüz net değil ile ilgili etiketler Rusya Savaş odessa urkayna
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.