Rusya, Lviv'deki 2 elektrik trafo merkezine saldırı gerçekleştirdi!

Lviv Belediye Başkanı Andriy Sadovyi, kentte patlama olduğunu bildirdi. Rus ordusu düzenlediği füze saldırısı ile Ukrayna’nın Lviv kentindeki 2 elektrik trafo merkezini hedef aldı.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırılar 69’uncu günüde devam ediyor.

RUSYA SİVİL ALTYAPILARI HEDEF ALMAYA DEVAM EDİYOR

Rus ordusu düzenlediği füze saldırısı ile Ukrayna’nın batısındaki Lviv kentinde bulunan elektrik trafo merkezlerini hedef aldı.

ELEKTRİKLER ŞEHRİN BİR KISMINDA KESİLDİ

Lviv Belediyesi Başkanı Andrey Sadoviy yaptığı açıklamada, "Şehre düzenlenen füze saldırıları sonucunda 2 elektrik trafo merkezi hedef alındı. Şehrin bir kısmında elektrikler kesildi. Farkı alternatif enerji kaynaklarından elektrik temin ediliyor" ifadelerini kullanarak, Lviv halkından sığınaklarda kalmasını istedi.

TREN SEFERLERİ DURDU

Ukrayna Demiryolları tarafından yapılan açıklamada ise, saldırı sonrası tren seferlerinde aksama yaşanacağı aktarılarak, trenlerin Lviv kentinin girişinde durduğu ifade edildi.

Rusya, Lviv'deki 2 elektrik trafo merkezine saldırı gerçekleştirdi! ile ilgili etiketler Ukrayna Son dakika patlama Lviv
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.