Rusya ile ikinci ortak devriye tamamlandı!

Soçi mutabakatı kapsamında Türk ve Rus askerleri tarafından Suriye'de Fırat'ın doğusunda gerçekleştirilen ikinci ortak kara devriyesi tamamlandı.

Türk ve Rus birlikleri, Rasulayn ile Kamışlı arasındaki bölgede, geçtiğimiz cuma günü ilk ortak kara devriyesi gerçekleştirmiş, bölgeden teröristlerin çekilip çekilmediği kontrol edilmişti.

Türk ve Rus birlikleri 10 kilometre derinliğe indi. Devriye, toplam 87 kilometre mesafe katedilerek 4 saatte tamamlandı. 8 zırhlı aracın katıldığı devriyeye İHA da eşlik etti.

Teröristlerin bölgeden çekilip çekilmediği, karadan ve havadan kontrol edildi. Devriye alanı dışında bulunan 20 kilometre derinlikteki saha ise, Türk istihbaratının takibinde.

Rusya ile ikinci ortak devriye tamamlandı!

İKİNCİ DEVRİYE 10 KİLOMETRE DERİNDE GERÇEKLEŞTİ

Türkiye ile Rusya arasındaki ortak devriyenin ikincisi ise bugün gerçekleştirildi. Türk ve Rus askerleri, teröristlerin çekilip çekilmediğini kontrol edecek. Devriye, Tel Abyad ile Ayn el Arab arasında, sınır hattından 10 kilometre derinde gerçekleşti.

Rusya ile ikinci ortak devriye tamamlandı! ile ilgili etiketler Rusya Türkiye Suriye Türk güvenli bölge Rus
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.