Rusya, helikopter saldırılarının görüntülerini yayınladı!

Rusya-Ukrayna savaşı 6. gününe girdi. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'ya yönelik gerçekleştirdikleri askeri operasyonlar sırasında Rusya'nın havadan yaptığı helikopter saldırılarının görüntülerini yayınladı.

Rusya, Ukrayna saldırılarında balistik füzelerin yanı sıra havadan, denizden ve karadan saldırılarını sürdürüyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından, Ukrayna'ya yönelik düzenlenen askeri operasyonlar sırasında Rus savaş helikopteri filolarının faaliyetlerine ait görüntüler yayınlandı.

İMHA EDİLEN UKRAYNA MEVZİLERİ GÖSTERİLDİ

Bakanlık, operasyonların Ukrayna'yı silahsızlandırmaya dönük operasyonlar olarak vurgulamaya devam ederken, helikopterler tarafından imha edilen Ukrayna mevzileri ve Ukrayna'nın askeri tesisleri gösterildi.

HELİKOPTERLERİNİN ZIRHLI ARAÇLARI VE TANKLARI VURMA ANLARI

Görüntülerde, Rusya Havacılık ve Uzay Kuvvetleri'ne ait Mİ-35 nakliye ve savaş helikopteri, Mİ-28 gece saldırı helikopterleri, Mİ-26 çok amaçlı nakliye helikopterleri, çeşitli modifikasyonlara sahip Mİ-8 helikopterleri ve KA-52 tipi saldırı helikopterlerinin zırhlı araçları ve tankları vurma anları yer aldı. Ukrayna ordusuna ait tank ve zırhlı araçların helikopterler tarafından fırlatılan güdümlü füzelerle vurulduğu anlar görüntülerde dikkat çekerken, Bakanlık tarafından helikopter filolarının nereden hareket ettikleri ve hangi bölgedeki hedefleri vurduğu konusunda bilgi verilmedi.

Rusya, helikopter saldırılarının görüntülerini yayınladı! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna helikopter savaş görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.