Rusya, Finlandiya'yı Mirançuk'un tek golüyle devirip EURO 2020'deki ilk galibiyetini aldı

EURO 2020'nin ev sahiplerinden Rusya, B Grubu'ndaki 2. maçında Finlandiya ile karşılaştı. İlk maçında Belçika'ya farklı mağlup olan Ruslar, favori olarak çıktığı maçta 3 puanı tek golle aldı. Danimarka galibiyetiyle adından söz ettiren Finler, bu kez etkili olamadı.

EURO 2020 B Grubu'nda Rusya, Finlandiya'yı tek golle mağlup etti: 1-0. Saint Petersburg'da oynanan maçta Ruslar'a 3 puanı getiren golü 45+2'de Aleksey Mirançuk kaydetti. İlk maçta Belçika'ya 3-1 yenilen Rusya ilk galibiyetini alırken, Eriksen olayının damga vurduğu maçta Danimarka'yı 1-0 yenerek tarihindeki ilk Avrupa Futbol Şampiyonası maçında galibiyet elde eden Finler 3 puanda kaldı.

Rusya'nın turnuvadaki ilk golü Mirançuk'tan geldi. Artem Dzyuba ile gerçekleştirdiği duvar pasıyla ceza sahasına giren 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, savunmacısını çalımladıktan sonra sağ çaprazdan uzak direğe doğru yaptığı vuruşla Rusya'yı 1-0 öne geçirdi. Mirançuk geçen yaz 20 milyon euro bonservisle Lokomotiv Moskova'dan Atalanta'ya transfer olmuştu. 

Teknik direktör Stanislav Cherchesov yönetimindeki Rusya, gruptaki 3. maçında Danimarka'yla karşılaşacak. Finlandiya ise aynı gün Belçika'nın rakibi...

Rusya, Finlandiya'yı Mirançuk'un tek golüyle devirip EURO 2020'deki ilk galibiyetini aldı ile ilgili etiketler Rusya Finlandiya EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.