Rusya Dışişleri Bakanı'ndan Türkiye ve Suriye'ye flaş çağrı!

İnterfax ajansı Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un, "Afrin’deki durum, Şam ve Ankara’nın doğrudan diyalog kurmasıyla çözülebilir" dediğini abonelerine flaş haber olarak duyurdu.

Moskova'da Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Lavrov, Afrin'deki durumla ilgili "Türkiye'nin güvenlik çıkarları, Şam'la doğrudan diyalog yoluyla tamamen korunabilir" dedi.

Suriye Devlet Televizyonu dün rejime bağlı milislerin Afrin'i teslim almak üzere bu kente gireceklerini ileri sürmüştü. Türkiye bu gelişmeye önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile sonra da bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sert tepki göstermişti.

Erdoğan ayrıca hem Rusya Devlet Başkanı Putin, hem de İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile telefonla görüşmüştü.

Rusya Dışişleri Bakanı'ndan Türkiye ve Suriye'ye flaş çağrı! ile ilgili etiketler Afrin Suriye Türkiye Rusya diyalog
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.