Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: İşgal iddiaları 'bilgi kirliliği'

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov Ukrayna ile yaşanan kriz konusunda açıklamalar yaptı. Ukrayna'yı işgal edecekleri yönünde çıkan haberlerin 'bilgi kirliliği' olduğunu belirten Lavrov, "Batı ile diyaloğa devam edeceğiz, sonuç alabiliriz dedi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz devam ediyor. Dünya diken üstünde gelişmeleri takip ederken, Rusya'nın yarın Ukrayna'yı işgal girişimine başlayacağı iddia ediliyor. Gerilim giderek artarken Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan tansiyonu bir nebze düşürecek açıklamalar geldi. Lavrov, işgal iddialarını reddetti, diyaloğun süreceğini ifade etti.

RUSYA'DAN YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov yaptığı değerlendirmede, işgal iddialarını net bir dille yalanladı. Lavrov, "Rusya'nın tüm askeri tatbikatları planlandığı gibi başladı ve tamamlandı. Batı ile diyaloğa devam edeceğiz. Umarım Batı ile diyalogdan sonuç almayı başarabiliriz" dedi.

Lavrov, "Ukrayna'yı işgal iddiaları bilgi terörüdür" ifadelerini kullandı.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: İşgal iddiaları 'bilgi kirliliği' ile ilgili etiketler Sergey Lavrov Rusya Ukrayna işgal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.