Rus'un Oyunu filmi konusu nedir? İşte Rus'un Oyunu oyuncuları!

Bu akşam STAR TV ekranlarında yayınlanacak Rus'un Oyunu filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Rus'un Oyunu filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Rus'un Oyunu filmi konusu nedir? İşte Rus'un Oyunu oyuncuları!

Rus'un Oyunu filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Rus'un Oyunu filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Rus'un Oyunu filmi konusu nedir? İşte Rus'un Oyunu oyuncuları!

RUS'UN OYUNU FİLMİNİN KONUSU

Türkiye’nin en tanınmış iş adamlarından Serhat Vasbi, büyük bir iş anlaşması yapacağını düşündüğü Batıkan tarafından Hong Kong’a götürülür. Arkasından Batıkan tarafından şantaja maruz kalır. Şantaj kasedi Serhat’ın özel ve ticari sırlarını içeren görüntüleri ile doludur. Serhat kendisini kurtarmak adına istenilen beş milyon euro şantaj parasını verir. Fakat, işler Serhat Vasbi’nin beklediği gibi ilerlemez. Sonunda anlaşılır ki, Serhat Vasbi akılalmaz bir oyunun içindeki tek hedeftir ve bu oyun; sebepleri ile hiç olmadığı kadar haklı bir oyundur.

RUS'UN OYUNU OYUNCULARI

Fırat Tanış, Leonid Kulagin, Anastasiya Klyeva

Rus'un Oyunu filmi konusu nedir? İşte Rus'un Oyunu oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.