Rüştü Reçber korona nedeniyle hastaneye yatırıldı!

Eski Milli file bekçisi Rüştü Reçber'in koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine hastanede tedavi altına alındığı ortaya çıktı. Ünlü spor adamının durumu ile ilgili gelişmeyi eşi Işıl Reçber sosyal medya hesabından duyurdu.

"Olayın şokundayız" diyen Işıl Reçber'in, Rüştü Reçber'in sağlık durumuna ilişkin Instagram hesabından yaptığı açıklamaları şöyle:

"Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü’yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Herşey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız. Kritik süreçler ve çok zor, Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin .
Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri. Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır.
Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok. Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak. Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek.Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli....#sengüçlüsünRR"

Rüştü Reçber korona nedeniyle hastaneye yatırıldı!

Rüştü Reçber korona nedeniyle hastaneye yatırıldı! ile ilgili etiketler Koronavirüs Rüştü Reçber Işıl Reçber kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.