Rüştü Reçber hakkında yeni bilgi!

Türk futbolunun efsane kalecisi Rüştü Reçber'in koronavirusü (Covid-19) tedavisi devam ederken, ortaya atılan çeşitli iddialar kafaları karıştırdı. Koronavirüs tedavisindeki efsane ile ilgili hastane açıklamasının dışında yeni bilgiler de ortaya çıktı...

Eşi Işıl Reçber'in yalanladığı ifadeler ise şöyleydi;
"Rüştü, şu an yoğun bakımda ve tedavisi devam ediyor. Ateşi kontrol altına alındı. Gelişmeler iyi yönde. Hastalık çok ani gelişti. Virüs doğrudan akciğerlere inmiş. Nefes darlığı çektiği için doktorlar tarafından hemen müdahele edildi. Hala yoğun bakımda... Tedavisine devam ediliyor"

Efsane kalecinin eşi Işıl Reçber, 16 Mart’ta ABD’den döndükten sonra karantinaya girmemesi nedeniyle yoğun eleştiri almış, hastalık sonrası ise eleştirilerin dozu artmıştı.

MARCA'YA HABER OLDU
Hatta İspanyolların önemli yayın organı Marca'da çıkan haberde, "Işıl Reçber, Amerika'daki gezisinden dönerken 14 günlük karantina kurallarına uymadı ve dışarı çıktı. Sosyal medyada da bu hareket çok tepki çekti.'' sözlerini kullanıldı.

IŞIL REÇBER: UMRUMDA DEĞİL
Işıl Reçber ise iddiaları, “Bu kadar uçsuz bucaksız sevgiye karşılık iyileşmek zorundasın. Hadi, o virüs seni yenemez eyvallah. Beni merak etme, ben çok iyiyim. Linç mi? Umrumda değil. Sen iyileş yeter. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz. Sağlık çalışanlarımız, doktorlarımız, hemşirelerimiz, hasta bakıcılarımız işin içine girince bin kat daha fazla anladım ki sizlerin emeğinin karşılığı yok.” bu sözlerle yalanlamıştı.

Rüştü Reçber hakkında yeni bilgi! ile ilgili etiketler Rüştü Reçber Koronavirüs Korona Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.