Ruslardan Türkiye'ye gelmek için imza kampanyası

Rusya'nın Türkiye'ye uçuş kısıtlamasına Rus tatilcilerden tepki geldi. Sosyal medya üzerinden çağrıda bulunan Ruslar, kararın geri çekilmesi için imza kampanyası bile başlattı.

Rus tatilciler, tatil için en çok tercih ettikleri Türkiye’ye yönelik uçuşların kısıtlanması nedeniyle üzüntü içerisindeler.

Türkiye ile Rusya arasındaki hava yolu taşımacılığının 15 Nisan-1 Haziran itibarıyla geçici olarak kısıtlanmasını AA muhabirine değerlendiren Rus turistler, planlarını ani bir şekilde değiştirmek zorunda kalmasından ötürü mağdur olduklarını söylediler.

PLANLARIMIZ VARDI

Nisan sonunda Antalya’da tatil yapmak için plan yaptıklarını belirten Avukat Simon Antonov, “Tatilimizi uzun süre öncesinden ayarlamıştık ve çok sayıda planımız vardı” dedi.

Ruslardan Türkiye'ye gelmek için imza kampanyası

ÖDEMELER KONUSUNDA ENDİŞELİYİZ

Söz konusu kısıtlamalar nedeniyle planlarını iptal etmek zorunda kaldıklarını anlatan Antonov, “Şimdi tatil için yaptığımız ödemeyi geri alıp alamayacağımızdan emin değiliz” diye konuştu.

TÜRKİYE İYİ BİR SEÇENEKTİ

Rusya’da gerçekleşecek mayıs tatil dönemi için Türkiye’ye bilet aldıklarını anlatan sosyal medya uzmanı Yekaterina Smirnova, “Ailecek dinlenmek istiyorduk. Avrupa’daki durum ortadayken Türkiye tatil için en iyi seçenekti. Şimdi zararımızı kim karşılayacak?” ifadelerini kullandı.

Ruslardan Türkiye'ye gelmek için imza kampanyası - Resim : 2

KAMPANYA BAŞLATTILAR

Öte yandan, internet üzerinden imza kampanyası da başlatan Ruslar, aşı yaptırdıklarını veya antikorlarının olduğunu, dolayısıyla haklarının çiğnendiğini ifade ettiler.

Ruslardan Türkiye'ye gelmek için imza kampanyası - Resim : 3

 

Ruslardan Türkiye'ye gelmek için imza kampanyası ile ilgili etiketler Rusya Türkiye Turist uçuş kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.