Ruslar Buça'da girdikleri eve yazmışlar: 'Bu bir emirdi, bağışlayın!'

Yaşanan katliamla ismini tüm dünyaya duyuran küçük Buça kasabasına yavaş yavaş geri dönen siviller, evlerini bubi tuzakları ve cesetlerden temizlemeye başladı. Bir Ukraynalının ise evine girdiğinde Rus askerleri tarafından duvarlara yazılmış halde bulduğu mesaj gündem oldu: 'Bu bir emirdi, bağışlayın!'

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi sırasında, Kiev'in hemen kuzeybatısındaki Buça kasabasında yaşanan katliam tüm dünyada gündem olmuştu.

Kısa süre önce Buça Cesetleri Haritası dahi oluşturuldu ve kayıtlara geçmesi için servis edildi. 

Ruslar Buça'da girdikleri eve yazmışlar: 'Bu bir emirdi, bağışlayın!'

'BU BİR EMİRDİ, BAĞIŞLAYIN!'

Rusya'nın askerlerini ülkenin doğusuna, Donbass civarına kaydırması, o tarafta yeni bir saldırı beklentisini artırırken; Buçalılar da evlerine dönmeye başladı.

Ruslar Buça'da girdikleri eve yazmışlar: 'Bu bir emirdi, bağışlayın!' - Resim : 2

EVİNE GİRİNCE GÖZLERİNE İNANAMADI

Bubi tuzakları ve sivil cesetleriyle dolu halde buldukları Buça'daki bir Ukraynalı, evine girdiğinde duvarlarının üzerine Rusça olarak yazılmış 'Bu bir emirdi, bağışlayın!' yazısı ile karşılaştı. 

O mesaj, tüm dünyada gündem oldu. 

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

Ruslar Buça'da girdikleri eve yazmışlar: 'Bu bir emirdi, bağışlayın!' ile ilgili etiketler Rus Buca asker mesaj Ukrayna Savaş Rusya bağışlayın bu bir emirdi emir özür yazı duvar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.