Ruşen Çakır'ın "media"sını aklamak Dilipak'a düştü

Pek çok konuda iktidarı komplo teorileri ile üstü örtülü şekilde eleştirerek gizli muhalafet yapan Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, ABD fonlarından para alarak internet sitesinde muhalif yayın yapan gazeteci Ruşen Çakır'a kol kanat gerdi... Her konuda bir komplo teorisine inanan Dilipak nedense ABD fonlarından para alınmasında bir beis görmedi, konuyu genele yaymaya çalışarak "fonlanmayan iktidar ve muhalefet kanadından fazla kimse yoktur." dedi!





Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, ABD merkezli Chrest Foundation tarafından fonlandığı ortaya çıkan gazeteci Ruşen Çakır'a ilişkin tartışma yaratacak değerlendirmelerde bulundu.

Chrest Foundation'ın, Ruşen Çakır'ın kurup yönettiği ve AK Parti'ye muhalif yayın yapan Medyascope adlı haber portalını 476 bin 720 dolar destekle fonlamasını genele yayarak bağlamından koparan Dilipak şu ifadeleri kullandı;



"Bu fonlama işi her yere çekilir. Devletler, devletlere sponsor oluyor, fonluyor, fonlayan fonlaya da, fon kaynaklı krediler yok mu! Günah keçisi arıyorsanız bilmem, ama Strafor da fonluyor, RanD da, NATO da fonluyor, AB'de En büyük fon Demokrasi fonu!? Irak'a da demokrasi getirdiler"

İKTİDARI FON SKANDALINA DAHİL ETME ÇABASI!

ABD'den "tarafsız yayın yaptığı" gerekçesi ile fonlanan Ruşen Çakır'ın hedef alınmasına ilginç bir yorumla itiraz eden Dilipak, fon skandalına iktidar bloğunu da dahil etmeye çalıştı!

Yeni Akit yazarı bu noktada, "Gezi'yi kim fonlamıştı! İstanbul sözleşmesi için sağlanan fonları kimler kullandı. Bu aşı fonundan başlayalım, ya da doğum kontrol fonundan. CIA'nın bir sürü arka bahçe kuruluşu var, onlar üzerinden fonlanmayan iktidar ve muhalefet kanadından fazla kimse yoktur." ifadelerini kullandı.

Ruşen Çakır'ın "media"sını aklamak Dilipak'a düştü ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak ABD ruşen çakrı fon
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.