Rus zenginlerin Bodrum'daki spor tatili

Bahar ayında Rusya'dan kalkan özel jetler Bodrum’a ya Maldivler’e ya da Dubai’ye iniyor. Rus zenginler gittikleri yerlerde günde 6 buçuk saat spor yaparak tatillerini geçiriyor. Rus fitnes gurusu Polina Kitsenko da bu kapsamda Bodrum'a geldi. Milliyet yazarı Songül Hatısaru konunun detaylarını köşe yazısında aktardı...

Polina Kitsenko'dan "Rus fitnes gurusu. 46 yaşında, iki çocuk annesi, tüm dünyada tanınan bir spor insanı. Milyarder Rus oligarkları, eşleri ve çocuklarının gittiği Moskova’daki Slimfit spor salonunun kurucusu. Zengin Ruslar için aynı zamanda bir sosyalleşme mekânı olan spor salonunu bir etkinlik şirketi gibi kullanma fikrini geliştiriyor. Slimfit Kulübü’nü kuruyor." ifadeleri ile söz eden Songül Hatısaru, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Büyük ilgi gören, milyar dolarlık iş insanlarının aileleri ile birlikte katıldığı spor tatillerini başlatıyor. Her ay dünyanın bir bölgesine tatil turu düzenliyor. Tatil dediysem öyle yiyelim, içelim, güzelleşelim kafası sanmayın. Turlarına katılanlar günde 6.5 saat spor yapıyor. Yanlış duymadınız, 6.5 saat!"

8 GÜNLÜK MÜCADELE

Kitsenko'ya Bodrum Mandarin Oriental’da rastladığını kaydeden Hatısaru, yazısına şu ifadelerle devam etti:

"Cennet Koyu’nda, Rus ve Kazaklardan oluşan 35 kişilik grupla spor yapıyordu. Ama ne spor! Sabahın köründe önce ormanda bir saat yürüdüler. Sonra yüzdüler. Arkasından sahilde aklınıza gelebilecek hemen her tür mücadelenin yaşandığı spor aktiviteleri yaptılar. İzlediğim görüntüler Survivor’dan hiç farklı değildi. Ardından su sporlarına geçip denizde spora devam ettiler. Düşünün, bunu 8 günlük tatil boyunca her gün yapıyorlar.

Rus zenginlerin Bodrum'daki spor tatili

UZUN YAŞAMIN SIRRI

Polina Kitsenko, bir sonraki destinasyonlarının Maldivler olacağını söyledi. Bodrum’dan önce bir grupla da Dubai’ye gitmişler. İlkbahar döneminde en çok bu üç lokasyon tercih ediliyormuş. İçinde çocukların da olduğu 45 kişilik grubu otele girdikleri ilk gün gördüm. Ayrılacakları gece de ünlü mücevher markası Bee Goddess’ın onlar için düzenlediği workshop’a katıldım. Geldiklerinde çoğunun vereceği kilosu zaten yoktu, ancak içlerinde kilolu olan 2 kişinin 4-5 kilo kadar zayıfladığı dikkatimden kaçmadı. Amaçları zayıflamak da değil, sağlıklı yaşamak için spor yapıyorlar. E para bol olunca insan uzun süre yaşamak istiyor!

BU NASIL TATİL!

Kitsenko’nun Bodrum’a üçüncü gelişi. “Ruslar Türkiye’yi çok seviyor. Tatil destinasyonu için önceden soruyoruz, Bodrum çok tercih ediliyor’’ diyor. Bu yanıtı sayesinde biz de Rus oligarkların özel jetlerle gelip Bodrum’da spor yaptıklarını öğreniyoruz. Binlerce kilometreyi sadece spor yapmak için aştıklarını, gözümle görmesem inanmazdım. İnsan hiç mi şezlonga uzanıp best seller okuyorum kisvesi altında uyuklamak istemez! Tatil ve spor, çoğu insan için yan yana gelmeyecek iki tezat sözcük. Bu tezata karşın gayet de güzel oluyormuş. Gündüz sporlarını yaptılar, akşama doğru masajlarını aldılar, yemelerinden içmelerinden, gezmelerinden de hiç eksik kalmadılar."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Rus zenginlerin Bodrum'daki spor tatili ile ilgili etiketler Rus Bodrum tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.